Riskabábfilm Kapcsolat Segédanyagok Filmek

DVD-rendelés

A DVD-ket megrendelheti a kiadótól 1800 Ft/DVD áron (plusz szállítási költség). Kattintson az alábbi linkre, majd a megnyíló űrlap kitöltésével elküldheti megrendelését:


MEGRENDELÉS


Figyelem! Jelenleg csak a készleten lévő DVD-k rendelhetők. A megrendelés leadását követően e-mail-ben visszajelzünk!
Kérünk, vegye figyelembe, hogy nem csomagküldő szolgálat vagyunk, hanem egy alapítvány. A csomag érkezését befolyásolja munkatársaink és önkéntes segítőink aktuális leterheltsége. Ezért ha konkrét időpontra (pl. szülinap, keresztelő stb.) szeretné rendelni a DVD-t, kérjük, hogy a megrendelés leadása után küldjön nekünk egy e-mailt a riskababfilm@gmail.com címre a konkrét kérés megjelölésével.


Legalább 10 db DVD megrendelése esetén szállítási költséget nem számolunk fel (Magyarország területére történő szállítás esetén).


A rendelésről e-számlát állítunk ki. A fizetés banki átutalással történik: Kérjük, hogy az összeget a megrendelés visszaigazolása és a számla megküldése után a CSIBE Intézet Alapítvány UniCredit Banknál vezetett számlájára utalja át:

10918001-00000020-59780007

A közleményben tüntesse fel a számla sorszámát, és azt, hogy „Riskabábfilm”.


A Család, Ifjúság és Bioetika Intézet Alapítvány adatkezelési irányelvei itt olvashatók:
Adatkezelési Irányelvek


A DVD-k ismertetője fent, a „FILMEK” menüpontban található. Ha kérdése van a rendeléssel vagy a filmekkel kapcsolatban, írjon nekünk:
CSIBE Intézet Alapítvány


A DVD-k eladásából befolyt összeget teljes egészében az alapítvány tevékenységére, az evangelizációra fordítjuk.